Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми з вами давно вже знали, що росія так чи інакше допомагає ХАМАС, росія звісно ж співпрацює з Іраном, Іран продає в росію зброю, зокрема й безпілотники. Росія ж продає Ірану технології, допомагає у розвитку ядерної програми», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, вісь зла у світі справді існує, і вона створює цивілізованому світу величезну кількість проблем. Як зазначив Борис Тизенгаузен, один із американських сенаторів Мітч Макконнелл заявив, що в цю нову вісь зла входять Китай, росія та Іран.

«До речі, куди втратили Північну Корею на цій осі зла? Китай офіційно назвали мозковим, фінансовим центром, тому що Китай у цій усій структурі головний виходить. Саме Китай рятував російську економіку путінської росії після того, як путін і росія втратили європейські ринки», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, як Китай намагається налагодити відносини із США: «Неоднозначна оцінка».

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Буряченко розповів, як Європа сьогодні убезпечує себе від впливу «руского міра».