Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«12 років я жив у Криму, у місті Щолкіне, де відбувався Казантип, у місті, де будували Кримську атомну станцію. Не добудували, тому що тоді відбувся Чорнобиль. І, як завжди відбувалося у Радянському Союзі, керівник атомної станції зробив собі якийсь білий чи жовтий білет, який дозволяв йому бути невміняшою, і всю цю станцію розкрадали. На жаль, це було так», - розповідає Георгій Біркадзе.

Зараз же, переконаний експерт, у нашого Криму буде класне майбутнє і наші війська та спецслужби зроблять усе, щоб повернути півострів до складу України. Принагідно він нагадує, що кілька тижнів тому ми побачили, як Нагірний Карабах повернувся до Азербайджану, так же само Грузія поверне собі Абхазію та Осетію, а Україна – Крим і Донбас.

«Сьогодні у Криму відбувається дуже цікава річ. Цей відсоток підтримки, про який я казав, що стало 25% у часи Порошенка, дуже впав зараз, тому що люди відчули, що таке «рускій мір». Вони почали розуміти, що «рускій мір» – це те, де ти станеш тупим, бідним, без медичної допомоги. І найголовніше у житті – освіта. Там ти не зможеш здобути ніяку освіту», - пояснює Георгій Біркадзе.

Тому, констатує експерт, можна розраховувати, що зараз у Криму не так багато людей підтримують росію і вони вже проти присутності «руского міра» на півострові. Як би там не було, підсумовує він, Крим обов’язково повернеться під український прапор.

Популярні новини зараз
Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що підтримка рф у Криму зростала через бездіяльність п’ятого президента.

Також Знай.ua писав про те, що Вербицький розповів, скільки українські біженці заробляють у Німеччині.