Про це вона розповіла у проєкті «ОБЛИЧЧЯ.UA».

На думку гості програми, нашій культурі потрібна велика пертурбація для того, щоб змінити систему правління і допомогти нашій культурі нарешті прорватися на світову арену, адже наші артисти мають бути там, а не тільки в Україні.

«До речі, було 80-річчя хору ім. Верьовки, я була на пресконференції з нагоди 80-річчя. Вони не повним складом вийшли на пресконференції, але вийшли там 7-8 солістів, Боже, як це красиво. У мене навіть зараз мурашки по шкірі», - розповідає Міла Нітіч.

Після цього, продовжує співачка, вона записала сторі в Instagram, де сказала, що зараз хор ім. Верьовки їде з великим туром до США і Канади, але, якщо в Україні буде великий тур, то всі просто зобов’язані піти туди і подивитися, як ці люди працюють, як вони співають і яка у нас прекрасна культура, ці костюми, ці пісні, ці голоси. За словами гості програми, ти дивишся і не можеш не пишатися тим, що ти українець, бо це зашитий у нас генетичний код.

«І ми повинні такі ансамблі, як ансамбль Вірського, як хор ім. Верьовки просто зробити культовими, бо це наше обличчя на світовій арені сьогодні. Я обожнюю естраду, я обожнюю наш шоу-бізнес, я прекрасно ставлюся до наших українських артистів, у нас їх багато, вони достойні, але передусім це колективи національного рівня, які представляють нашу країну на світовій арені. І для цих колективів треба зробити набагато більше, ніж для них зараз зробили», - пояснює Міла Нітіч.

Популярні новини зараз
Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нітіч пояснила, як підняти українських виконавців на рівень Голлівуду.

Також Знай.ua писав про те, що Нітіч розповіла про труднощі інтелектуальної музики в Україні.