Про це вона розповіла у проєкті «ОБЛИЧЧЯ.UA».

«Можливо, після цього мене жодне радіо в Україні взагалі крутити не буде, але цю пісню не взяли на радіо. Не було пояснень, не знаю. Можливо, це була якась недопрацьована історія піарників, можливо, вони не зрозуміли цю пісню, можливо, вона для них була занадто складна. Але пісня дуже крута і дуже щира», - розповідає Міла Нітіч.

За словами співачки, взагалі ця пісня написана і зроблена у кращих традиціях західної музики. Тобто, пояснює вона, там немає ніякої радянщини, це щира і стильна пісня, до того ж, ще й зі складним та інтелектуальним текстом.

«Але, знову ж таки, розумієте, інтелектуальна музика не завжди у цій країні потрібна, тому що люди люблять те, що простіше і зрозуміліше, а не те, що складніше. І тут завжди була дилема у мене із тим самим Бебешкою, чому, власне, і почалися у нас конфлікти», - зазначає Міла Нітіч.

Як пояснює гостя програми, Бебешко, її колишній продюсер, загалом керувався тактикою йти шляхом найменшого спротиву, тобто так, як простіше, і казав: «Ти не врубаєшся, треба робити те, що people хаває». На це, зазначає співачка, вона відповідала: «Це ви не врубаєтеся, people хаває рівно те, що ми йому даємо».

Популярні новини зараз
Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній попередив про ризики з боку корупціонерів під час виборів в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що живописець Вайсберг розповів про свою участь у подіях 2014 року.