Про це він розповів у програмі «Різні люди».

На думку гостя програми, Україна може мати серйозний успіх у своєму шляху до Заходу, і над цим потрібно працювати, аби Захід дійсно визнав нашу державу своєю частиною. Тим не менш, зазначає він, звісно, постає питання щодо виборів у США і щодо того, як це відобразиться на допомозі України, адже у разі перемоги Трамп може ускладнити наш шлях.

«Може, але це не є однозначна історія. Всі кажуть, що Трамп – усе пропало, а я так не вважаю. Тобто у нас 100% будуть проблеми, але Трамп може так психонути, що й підняти ставки», - міркує Павло Клімкін.

Принагідно ексміністр нагадує, що перші Javelin в Україні з’явилися саме за Трампа. На його думку, Трамп – особистість дуже не проста, але він хоче себе реалізувати. Тому, констатує гість програми, подивимося, чи переможе Трамп, але загалом у США зараз дуже не прості розклади, там узагалі може бути щось непередбачуване, це можливо. Тим не менш, переконаний він, якщо переможе Трамп, то не варто скиглити і казати, що все пропало.

«Чого ми навчилися точно? Ми навчилися жити в умовах невизначеності, ризику і йти далі. Чого ми не навчилися? Будувати стратегії. Якщо ми почнемо у цих умовах будувати стратегії і, врешті решт, навчимося жити, не існувати, а жити, нам у цьому світі не буде ціни», - підсумовує Павло Клімкін.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Васильєв пояснив, що митцю будь-якого напрямку корисно виходити за рамки свого фаху, аби розширювати власний мистецький світ.

Також Знай.ua писав про те, що Устенко пояснив, чому Китаю не вигідне зміцнення юаню.