Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Міністерство економіки України оцінило перспективи професій в Україні на найближчі 3-4 роки. Чиновники Мінекономіки зробили бюрократичні розрахунки за спеціальностями, які будуть потрібні з 2024 по 2027 рік», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, найбільша потреба за 4 роки буде у робітниках з видобутку корисних копалин та будівельниках, їх потрібно буде 358 тисяч осіб. Як зазначила Ельвіра Кириленко, на другому місці керівники підприємств та установ, їх потрібно буде 179 тисяч осіб.

«Водії та робітники з обслуговування пересувної техніки та установок – 175 тисяч осіб, професіонали у галузі фізичних, математичних, технічних наук – їх потрібно буде 147 тисяч осіб», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, експерт розповів, скільки українські біженці заробляють у Німеччині: «Будь-яка праця почесна».

Також Знай.ua повідомляв, що журналіст Едуард Глеза розповів, що в Україні можуть дозволити виїзд за кордон за гроші: «Головне, щоби фінансові можливості дозволяли».