Про це він розповів на своєму каналі.

«Міністр оборони росії шойгу сказав, що росія готова розглядати можливості постконфліктного врегулювання й перемовин із Заходом щодо припинення російської агресії проти України. Але це можливо за умов, що будуть визнані реалії і що Захід буде надавати певні гарантії для росії», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, одразу виникають запитання, чому до Заходу звертається саме шойгу, чому про можливості щодо миру від імені всієї росії говорить міністр оборони, а не путін. Як зазначив Олександр Мусієнко, зараз зарано вести дискусії про те, мертвий путін чи ні, але точно зрозуміло, що він зараз слабкий.

«Це вже очевидно, що він втрачає ситуацію, що він втрачає важелі впливу, що він втрачає координацію. Це вже дуже помітно», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, скільки українців вірить у перемогу у війні: «Було проведено чергове опитування».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман прокоментував чутки про смерть путіна: «Це взагалі майже й неважливо».