Про це він розповів на своєму каналі.

«Насамперед задум росіян полягає в тому, щоб витягти наші сили з Півдня, це першочергова задача, яку ставить ворог. Далі вже від цього супутня ціль іде – це захоплення безпосередньо плацдарму й Авдіївки. Плюс очевидно, що ворог намагався наступати по всьому Сходу, було дві точки», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, перша точка – це Куп’янсько-Лиманський напрямок з півночі й два фланги в Авдіївці. Як зазначив Олександр Мусієнко, зараз уже стало очевидно, що з півночі ворог наступати не може, слабшають сили російської армії на Куп’янському напрямку.

«Наші сили дуже ефективно тримають оборону. Ми можемо у зведеннях почитати про населений пункт Сеньківка, і він нікуди не зник. Значить, просування там немає», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, скільки українців вірить у перемогу у війні: «Було проведено чергове опитування».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, що зараз відбувається на фронті: «Наші сили впевнено тримають оборону».