Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як пояснює експерт, у момент кризи середнього віку людині дуже важливо переглянути свою діяльність, свої стосунки, фактично з цього моменту починається самореалізація. І цей період, додає він, людина може дуже погано пройти, люди можуть втрачати дуже багато на цьому через нудьгу або навіть радше демотивацію, коли просто не цікаво.

«Фактично йому потрібно перейти на інший рівень, пережити, усвідомити свою унікальність, своєрідність, це прийняти треба. Починається воно з того, що щось нудне, а коли питаєш, що ти хочеш, він не знає. Тобто перше, що треба зрозуміти, це те, що ти хочеш насправді. Друге – це прийняти, тому що воно виглядатиме асоціально повністю», - пояснює Олег Хом'як.

До того ж, зазначає гість програми, це може бути все, що завгодно. Наприклад, розповідає він, буває, що успішний бізнесмен раптом згадує, що завжди любив на фортепіано грати, у нього гарний музичний слух, але він 20 років не тренувався і не знає, що тепер із цим робити, адже на цьому не заробиш.

«Це такий складний момент, треба спертися на щось і не зробити тут дію на кшталт все кинув і пішов грати на фортепіано, бо це ще не кінець процесу. Потім треба сконцентруватися, воно має бути прожите, осмислене, і в якийсь момент там починають з'являтися вже креативні ідеї, вже соціалізованіші, як це може бути реалізовано. Не обов'язково ця людина буде музикантом, вона може фестивалі створювати, спонсорувати, просувати ідею», – розповідає Олег Хом'як.

Популярні новини зараз
Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сахарук розповів про свою першу велику виставку в Українському домі.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, хто виграє війну на виснаження.