Про це він розповів на каналі «Контекст».

«В Україні наступного року вкотре обіцяють провести пенсійну реформу. На українських пенсіонерів нібито нарешті чекає повноцінне запровадження солідарної пенсійної системи. І нібито гроші в державному бюджеті на 2024 рік на це вже заклали і навіть на індексацію пенсій», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, держава на перерахунок виплат українським пенсіонерам з 1 березня 2024 року виділить майже 272 мільярди гривень. Як зазначив Едуард Гльоза, уряд планує наступного року довести середню пенсію до 30% від середнього заробітку.

«Зокрема йдеться про підвищення середніх пенсій до 6 тисяч гривень. І дуже сподіваюся, що ніщо не стане на заваді уряду все ж таки це зробити», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, засновник Медичного тилу України Вадим Арістов розповів про адаптацію української системи охорони здоров’я до умов війни.

Також Знай.ua повідомляв, що директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко розповів, чи вдалося в Україні відновити генераційні потужності до зими.