Про це він розповів на своєму каналі.

«Ворог продовжує наступальні дії, особливо активізація відбувається на Куп’янському напрямку після незначного своєрідного затишшя, зменшення інтенсивності боїв й обстрілів, що пов’язано з тим, що вдало наші війська тримають лінію оборони, а також із тим, що змінюються погодні умови», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, тривалі дощі не давали ворогу переходити до наступальних дій. Як зазначив Олександр Мусієнко, українські військові відбивають ворожі атаки, і в результаті в російської армії немає якогось значного просування на фронті.

«Є невеликі тактичні здобутки, які загалом не впливають на ситуацію. Разом з тим треба сказати, що наші сили, перебуваючи в активній обороні на цьому напрямку, іноді навіть, коли виникає нагода, переходять до локальних наступальних дій, дають зустрічні бої й доволі успішно», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, чого зараз намагаються досягти росіяни на фронті: «Це просто намагання перехопити ініціативу».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт підсумував контрнаступ ЗСУ: «Треба змінювати підходи».