Про це він розповів на своєму каналі.

«Якщо подивитись російські медіа, то у них цей термін звучить інакше, і вони його транслюють, і це словосполучення підхоплюють європейські ЗМІ. А звучить він не як втома від війни, а звучить як втома Європи від України. Саме так російські ЗМІ це і просувають», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, російська пропаганда зараз активно просуває тезу про втому Європи від війни, від українських біженців, від величезних фінансових витрат. Як зазначив Борис Тизенгаузен, паралельно до цієї теми російська пропаганда активно заявляє про заморожування на фронті.

«Російські пропагандисти кажуть: якщо нічого не змінюється на фронті в Україні, то навіщо туди виділяти гроші, які й так нам самим потрібні. Мовляв, лінія фронту там стоїть півроку, навіщо туди виділяти гроші, якщо нічого не відбувається», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, чого зараз намагаються досягти росіяни на фронті: «Це просто спроба перехопити ініціативу».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт підсумував контрнаступ ЗСУ: «Треба змінювати підходи».