Про це він розповів у програмі «Регіони у вогні» з Олексієм Буряченком.

Як пояснює експерт, для України найкращою буде ситуація, якщо на президентських виборах у США знову переможе Байден або ж якийсь інший республіканець, окрім Трампа. За його словами, там ще є Ніккі Гейлі і Майк Пенс, які достатньо сильно висловлюються за підтримку України. Тим не менш, констатує гість програми, найімовірніше, від республіканців піде Трамп, він продовжує набирати голоси весь цей час, якщо тільки не сяде.

«Але законодавство ж дозволяє балотуватися і будучи у тюрмі, тільки єдине, що є їхня внутрішня історія. Як показала соціологія, виборці, які зараз за Трампа, не готові голосувати, якщо людині пред’явлені реальні обвинувачення», - зауважує Олексій Буряченко.

На думку гостя програми, якщо Трамп сяде у в’язницю або принаймні його почнуть тримати під арештом, це дуже сильно вдарить по його рейтингу. За його словами, у США люди бояться порушувати закон, аби не потрапити у в’язницю, тому що це закриває перед тобою дуже багато соціальних речей. І відновлювати статус, додає експерт, після ув’язнення доводиться дуже довго, а Трампу шиють мало не державну зраду.

«Ти будеш довго відмиватися від того, що сидів колись. Тобто може пройти вже 10 років, а в тебе все одно всюди будуть знаходити це і кожного разу будуть питати. Там так побудована система взагалі у суспільстві, що другий шанс є, тебе завжди можуть прийняти, але завжди будуть і дивитися», - пояснює Олександр Позній.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповіла, чи звільнить Зеленський Єрмака до Нового року.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи стане Південна Корея могутнім союзником України.