Про це він розповів у своєму блозі.

«Прийшла одна така новина, яка, можливо, політично вплине на подальше поєднання наших двох воєн в одну. Адже завжди в мене йде багато сил на те, щоб пояснити ізраїльтянам, що війна одна й та сама, що воює проти Ізраїлю та сама російська федерація, що й проти України. Там не дуже хочуть вірити поки що», - розповідає Михайло Шейтельман.

Принагідно він зазначає, що, до речі, треба віддати належне, адже Ізраїль почав все частіше говорити про росію, ізраїльтяни наїжджали вже в ООН відкрито на представника Росії, вже колишні міністри прямо заявляють, що Росія фінансує та їхню війну.

А новина, розповідає політтехнолог, полягає в тому, що з'ясувалося, що у «Хезболли», яка з Лівану нападає на Ізраїль і сьогодні завдає ударів, знайшли російські протикорабельні ракети «Яхтон», які здатні вражати великі військові кораблі. Reuters, продовжує він, повідомив про отримання «Хезболлою» ракет «Яхтон» із Сирії, тобто із сирійського угруповання російських військ.

«Хезболла» отримала ці ракети під час війни на боці урядових військ. Тобто вони воювали на боці військ Асада, і від росіян на знак подяки отримали ці ракети. «Яхтон», радянські, російські, надзвукові, протикорабельні, самонавідні крилаті ракети. Сподіваюся, що ви, дорогі ізраїльтяни, зрозуміли, що ворог у нас один і що ізраїльські кораблі під загрозою російських ракет», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповіла, чи звільнить Зеленський Єрмака до Нового року.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому закон про PEP можуть зрештою скасувати.