Про це він розповів на своєму каналі.

«Інновації важливі. Взагалі будь-яка війна завжди прискорює технічний прогрес. До того ж, не тільки у військовій сфері, але й у цивільній, у так званих технологіях подвійного призначення. Так склалося, це, можливо, зворотній бік медалі війни, яка хоч у чомусь може давати користь суспільству», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, війна сприяє певному прогресу, адже сприяє виробництву, розробці технологій насамперед для цивільного вжитку. Але, як зазначив Олександр Мусієнко, від війни в цілому немає нічого корисного й хорошого.

«Зрозуміло, що зараз, якраз коли йде війна, активно вивчається зброя, яка застосовується. Ми вивчаємо зброю, яку використовує росія, з чого вона виробляється, її можливості, випрацьовуються форми протидії», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Анна Атаманова розповіла про нову зброю ЗСУ: «Воно ловить декілька Shahed».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, яка ситуація склалася на Куп’янському напрямку: «Змінюються погодні умови».