Про це він розповів на каналі «UKRAINE THE BEST».

За словами гостя програми, для Міністерства дуже важливо підтримувати діалог із суспільством, деколи потрібно, аби митці, культурна громадськість, інституції інформували чиновників про нагальні проблеми. До того ж, додає він, важливо, щоб цей діалог був не тільки про послухати, а про послухати, записати, дати доручення, опрацювати і видати рішення.

«Другий напрямок – це напрямок справедливого, ефективного розподілу фінансових ресурсів. Ну, справедливості не буде ніколи, це треба розуміти. І навіть питання не у корупції, у нас цього немає, я вірю, що я знаю все, але, якщо не знаю, кажіть мені, я буду припиняти якісь несправедливі і необ’єктивні рішення», - зазначає Ростислав Карандєєв.

Тобто, пояснює він, системність і визначення чітких пріоритетів є сьогодні запорукою ефективного використання коштів у Міністерстві. За словами гостя програми, вони визначають для себе кілька пріоритетів, маючи розуміння, що спектр потреб величезний. Тим не менш, додає він, інфляційні процеси набагато потужніше впливають на девальвацію ресурсів Міністерства, ніж те збільшення обсягів видатків, яке держава може запропонувати.

«Справа в тому, що державний ресурс дуже обмежений, і ми вимушені ухвалювати рішення, виходячи з якихось пріоритетів. Іноді ці пріоритети формуються виключно владою без діалогу або під впливом якихось ситуативних обставин: хтось перший зайшов, достукався, зателефонував, лист написав або в інший спосіб», - пояснює Ростислав Карандєєв.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Васильєв пояснив, що митцю будь-якого напрямку корисно виходити за рамки свого фаху, аби розширювати власний мистецький світ.

Також Знай.ua писав про те, що Сахарук розповів про свою першу велику виставку в Українському домі.