Про це він розповів на своєму каналі.

«Багато хто говорив уже про те, що начебто український контрнаступ уже завершився, і є ризики, що це може перейти в позиційну війну. Тобто не буде відбуватися нічого масштабного на полі бою з українським контрнаступом, і максимумом ми будемо задіяні до відбивання атак на Сході», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, попередні кілька тижнів експерти, аналітики, ЗМІ прогнозували саме такий сценарій розвитку подій на фронті. Але, як зазначив Олександр Мусієнко, українські сили зруйнували ці прогнози й почали ведення наступальних дій на Лівобережжі.

«І навіть самих росіян настигла така раптовість, тому що вони звичайно бачили, що наші сили знаходяться на Правобережжі. Вони вочевидь не очікували, що українські війська підуть у наступ, вони думали, що це для того, аби сковувати російські підрозділи на Лівобережжі», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, яка ситуація склалася на Куп’янському напрямку: «Змінюються погодні умови».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий оглядач Денис Попович розповів, у якому стані зараз російський флот: «Ми зараз маємо дрони, які роблять правила гри на морі».