Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, у нас чомусь досі бувають зачинені укриття, через що люди гинуть, але ніхто за це не йде у відставку. До того ж, він нагадує про помилки міністрів, які теж чомусь за них не відповідають. Але найгірше, підкреслює експерт, коли у нас корупціонери і провокатори прикидаються вишиванками, демонструючи псевдонаціоналізм.

«Хочу нагадати, як схопили мера Сум. Пам’ятаєте? З вишиванкою, з нашим прапором, але він брав гроші. Також я дуже гарно пам’ятаю, з ким я працював. У Броварському районі мій підлеглий Павло Проскочило, якого також затримали за хабар, він також розмовляє українською і носить вишиванку», - розповідає Георгій Біркадзе.

На його думку, так не можна, ми не можемо виділяти певних людей як хороших тільки тому, що вони говорять українською мовою. Принагідно експерт нагадує, що у нього є знайомий грузин, який сьогодні на передку, він каже, що його можуть вбити будь-якої миті, але все одно боронить нашу країну від ворога.

«Зять Фаріон виїхав закордон і не повернувся. І вона буде говорити, що всі чоловіки, які виїхали закордон і не повертаються, всі падлюки, окрім її зятя. Це нормально?», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що навіть президенти повинні відповідати після закінчення каденції за все, що відбувалося у країні.

Також Знай.ua писав про те, що Новак розповів, де місце України у новому світі.