Про це він розповів у програмі «Пульс тижня» із Олексієм Буряченком.

За словами експерта, якщо супутньою жертвою цих чи наступних перемовин Байдена і Сі Цзіньпіна буде російська федерація, ми ж не проти. Тобто, констатує він, росія буде першою у будь-якому разі і, якщо вона стане фінальною, нею пожертвують заради десятиліття спокою і розвитку економіки, ніхто сильно не засмутиться.

«Завжди ж усе досягається за рахунок когось. Ну не за рахунок же Європи, правильно, ні? Не за рахунок же України? Також ні. Окей, а навіщо Китаю дестабілізована в хлам Європа, з якої він не може заробляти?», - запитує Олексій Буряченко.

Як зазначає гість програми, з деяких російських типу економістів можна хіба що посміятися, коли вони кажуть, що от навіщо Китаю Європа, є ж росія. Експерт підкреслює, що російський ринок для Китаю – це просто ніщо, адже купівельна спроможність російського внутрішнього ринку дуже-дуже низька. Натомість Китай, підкреслює він, цікавить, щоб у громадян тієї країни, у яку вони приходять, були гроші купувати китайські товари.

«У перспективі для Китаю ринок України може бути, якщо не рівноцінним російському, достатньо співставним, особливо коли ми інтегруємося у ЄС, тому що купівельна спроможність вища», - зазначає Ігор Рейтерович.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи можуть окупанти вести масштабні наступальні дії по всій лінії фронту.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як корупціонери і провокатори прикриваються псевдонаціоналізмом.

https://youtu.be/7gzAAPER_8M