Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, в Угорщині було таке народне голосування чи обговорення з таким питанням: «Чи згодні ви на те, щоб Україна, у якій іде війна, стала повноцінним членом Європейського Союзу і принесла нам війну на поріг?». І варіанта відповіді, додає він, лише два: «так» чи «ні».

«Як говорить голова спілки угорців України, з таким формулюванням, звичайно, скажуть «ні», не погоджуватимуться 97-98% угорців. Настільки маніпулятивну формулу придумали люди на чолі з цією пропутінською людиною Орбаном, це, погодьтеся, навіть не серйозно такі формулювання задавати», - наголошує Михайло Шейтельман.

До того ж, розповідає він, щоб мало не здалося угорцям, які братимуть участь у цьому голосуванні, прямо в бюлетені їм розповідається, що українці утискують законні права угорців на Закарпатті, позбавили їх своїх прав, тощо. Тож, констатує політтехнолог, це оригінальний спосіб проводити опитування громадської думки.

«Фактично вони задумали це питання спеціально для того, щоб Орбану було простіше відмазуватись, коли його пресуватимуть у грудні. Адже в середині грудня відбудеться саміт ЄС, де прийматимуться рішення, чи розпочинати переговори між ЄС та Україною про вступ. А він скаже, що ось 98% угорців категорично проти», - пояснює Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповіла, що планує Китай для росії.

Також Знай.ua писав про те, що Рейтерович розповів, хто і чому більше потрібен Китаю – США, ЄС чи росія.