Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Якщо з'явиться хоробрість у нових правителів з двох сторін для створення двох держав, рано чи пізно ці держави можуть злитися в одну як федерація, конфедерація, тому що і історія, і географія підштовхуватиме два народи», - розмірковує Мохаммад Фараджаллах.

Як пояснює експерт, ізраїльська економіка дуже потребує робочої сили, саме кадрів з палестинської сторони, а палестинська сторона не має технічних можливостей, інформаційних, взагалі технологій, як Ізраїль з усією інфраструктурою, вони теж потребують цього, електрики, всього.

На думку гостя програми, об'єднуючи ці можливості, ми можемо дійсно побачити дуже серйозну та впливову державу, яка може просто бути еталоном толерантності для всього світу та з дуже сильним економічним піднесенням.

«Але для цього потрібно спочатку, щоби всі трошки охолонули, приглушили ненависть, потрібно, щоб жили у мирі окремо кілька десятиліть, але рано чи пізно, я думаю і вірю, що це може бути», - підсумовує Мохаммад Фараджаллах.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак заявив, що зустріч Байдена та Сі Цзіньпіна історична.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи економіка України розвивається під час війни.