Про це він розповів на своєму каналі.

«Маневреність дуже важливо зберегти, і всі полководці наголошують на цьому. І, як мені здається, усе йшло на спад в інформаційній площині, тому що багато хто на Заході вже почав писати, що вже все, що буде винятково позиційна фаза, буде оборона», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, ворог був впевнений, що ситуація на фронті обмежиться винятково нашими рейдами, які й відбувалися протягом літа й протягом осені. Як зазначив Олександр Мусієнко, однак наші військові почали масово атакувати, запрацювала наша артилерія, і вони змушені були відступати.

«Зрозуміло, що замаскувати пересування військ у 21 століття дуже складно, тому що ворог має засоби, він теж веде розвідку. Але що таке працювати з інформацією? Ви можете мати інформацію, але все залежить від того, як ви її оціните, як ви спрогнозуєте подальший розвиток подій», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів про цілі на лівобережжі Херсону: «Перекрити для окупанта сполучення між Олешками і Новою Каховкою».

Також Знай.ua повідомляв, що експерт розповів про потреби українських військових на фронті: «Міністерство почало щось купляти, але це ще не ті масштаби, які потрібні».