Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Водії, які їздять на газі, знають, що з початку місяця ціна на блакитне паливо для автомобілів почала підвищуватися. І всьому виною в принципі лише одна проблема – на початку місяця перевізники з Польщі почали блокувати пункти пропуску та оголосили масштабний страйк», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, зараз ситуація на кордоні дуже складна, водії фур по кілька днів чекають, щоби переїхати кордон. Як зазначила Ельвіра Кириленко, наразі поляки збираються перекрити ще один пункт пропуску і не лише для газу, а й навіть для гуманітарної допомоги.

«Хоча вони обіцяли цього не робити. Що найцікавіше, блокуванням, самим протестом займаються близько 15 людей лише. І проти них сотні фур, які застрягли на кордоні», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Ельвіра Кириленко розповіла, як можуть змінитися платіжки за газ вже з наступного року: «Може звалитися третя платіжка».

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, чи розвивається економіка України у час війни: «Гарна новина в тому, що…».