Про це він розповів на своєму каналі.

«Усі говорять весь час про один візит, про історичний візит Сі Цзіньпіна до Сан-Франциско. Словосполучення «історичний візит» вимовляю без краплі іронії, без сарказму. Так, вони ні про що там не домовились. А про що там можна було домовитись особливо після слів Джозефа Байдена після візиту, коли він назвав Сі диктатором?» – повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, максимум, про що домовилися Сі Цзіньпін та Байден, - стежити за наркотрафіком та думати про штучний інтелект. Як зазначив Дмитро Співак, у питаннях України та Близького Сходу консенсусу досягти лідерам США та Китаю не вдалося.

«Але ніякого розподілу світу сьогодні не буде. І по Тайваню розійшлися їхні погляди, як у морі кораблі», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Мохаммад Фараджаллах розповів, як вирішити конфлікт Ізраїлю та Палестини: «Якщо з'явиться хоробрість…».

Також Знай.ua повідомляв про США, ЄС чи росію: експерт розповів, хто і чому більше потрібен Китаю.