Про це стало відомо з репортажу круглого столу на каналі Олеся Донія.

20 листопада відбувся перший круглий стіл із серії заходів «Шлях до перемоги» на тему «Шо потрібно для перемоги України?». До організації заходу долучилися Коаліція громадських організацій «За трансформацію України», Коаліція громадських організацій «Україна переможе» й Центр досліджень політичних цінностей. Учасники заходу в підсумку досягли думки, що головними чинниками перемоги України у війні є власне виробництво озброєння й консолідація суспільства.

За словами модератора заходу й голови Центру досліджень політичних цінностей Олеся Донія, цей захід став першим із усіх запланованих заходів, де мали б визначали можливі шляхи для перемоги України. Як зазначив модератор, згодом захід планують вивести на рівень певної суспільної платформи, яка буде взаємодіяти з владою для досягнення поставленої мети.

Під час заходу учасники обговорили найголовніше питання, яке зараз стоїть перед українським народом: що має зробити держава, суспільство й іноземні партнери задля перемоги України в нинішніх умовах.

«Наша стратегія – це не те, що мають закуповувати волонтери, а що загалом робить вся країна: пільги, допомога, інвестиції. Адже недостатньо виготовити чи купити один танк чи безпілотник, у цій війні важлива ще й кількість. Не варто забувати і про технічні інтелекти, які нам необхідно розвивати, підтримувати, адже війна не на сьогодні і не на завтра, а надовго», - заявив один із учасників заходу, президент Української академії геополітики та геостратегії Павло Гай-Нижник.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, експерт розповів про потреби українських військових на фронті: «Міністерство почало щось купляти, але це ще не ті масштаби, які потрібні».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, який неочікуваний хід зробили наші військові на фронті: «Маневреність важливо зберегти».