Про це вона розповіла у програмі «Різні люди» в інтерв'ю Валерію Савчуку.

«Він зараз пасеться у хвості подій. Вони втратили ініціативу, вони не знають, що робити. Вони сидять одночасно на двох стільцях, що роз'їжджаються», - підкреслює Марія Максакова.

З одного боку, розповідає гостя програми, вони там якісь останні досягнення антинародного господарства демонструють у ВДНГ з лекал Сталіна, який собі павільйон влаштував практично знімальний. А з іншого боку, додає вона, Дума ухвалює закон про те, що, якщо вводиться воєнний стан, то тоді вибори взагалі не проводитимуться.

Щодо можливих конкурентів, розмірковує ексдепутатка, то, здавалося б, у путіна ніяких несподіванок бути не повинно з точки зору того, як вони все контролюють і репресують. Тим не менш, припускає вона, побоювання можуть бути, тому що путін уже старий і сильно не здоровий, як і його оточення, це може бути маразм, Паркінсон, рак, вони ж усі там не першої свіжості далеко. До того ж, додає гостя програми, путін так і не оголошує вибори.

«Для початку він сказав, що це прерогатива Державної Думи, це зрозуміло. Далі закон вигадали, що, якщо десь запроваджується військовий стан або на всій території, то тоді їх не можна чи неможливо проводити. Тобто таким чином вони залишають собі шпарину», - пояснює Марія Максакова.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко прокоментував ситуацію на лівобережжі Херсона та розповів, який плацдарм ЗСУ вже завоювали для подальших наступальних дій.

Також Знай.ua писав про те, що Павлова розповіла, чи скасують в Україні воєнний стан.