Про це вона розповіла у програмі «Різні люди» в інтерв'ю Валерію Савчуку.

«Багатства якісь незліченні, цей басейн… Кощій Передсмертний, так би його назвала. Чахне Кощій Передсмертний. Що ще? «Мені нудно, біс. Що робити, Фаусте? Така вам покладена межа». Упирів зібрав, на якихось диявольських терезах усі ці чорні роти та чорні душі вивірив, усе вже працює, всі цей молох тягнуть, репресії, кров. Що ще? А потім воно зійшло з розуму», - розповідає Марія Максакова.

До того ж, за її словами, любові навколо путіна немає, взагалі він садист, про що ще також писала його перша та єдина офіційна дружина Людмила. І взагалі, зазначає гостя програми, у путіна з жінками картина виглядає дуже показовою.

«У Маріїнському театрі, на мою думку, це взагалі ні для кого секретом не було. Ще й цей його коханий Ролдугін із мільярдами, офшорами», - повідомляє Марія Максакова.

Як вона розповідає, Будинок музики – це палац великого князя, у який вони вклали якусь пекельну кількість грошей. А сам же путін, додає ексдепутатка, віолончеліст, і ось він керує фактично Будинком музики, який йому належить, а це Версаль, щоби більш-менш розуміти, що там діється. За її словами, ці стосунки для нього мали значення, а інші навряд чи.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фараджаллах розповів, як вирішити конфлікт Ізраїлю та Палестини.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, як Орбан налаштовує угорців проти вступу України до ЄС.