Про це вона розповіла у програмі «Різні люди» в інтерв'ю Валерію Савчуку.

«По мені видно, що не спрацюють спроби. Раніше взагалі вважали, що я навіжена, тобто що я в будь-якому разі це розповім, здам усіх поіменно, хто до мене з якоюсь пропозицією йшов», - стверджує Марія Максакова.

Як пояснює гостя програми, тут ідеться навіть не про те, що вона, по-перше, іноземка, і не про те, що це дає якийсь імунітет, уся справа у характері. Принагідно ексдепутатка згадує, що мама їй з 8 років говорила: «У тебе червона лампочка не включається».

До того ж, додає вона, якщо вже говорити про вербування до розвідки, то це командна гра, а вона таким ніколи не займалася. За словами гості програми, вона завжди грала в індивідуальну гру, це і фортепіано, і теніс, але ніколи її не було в жодному хорі, оркестрі чи іншому виді командного спорту.

«Я не розумію, як можна чимось таким, тим паче підкилимно, закулісно, займатися», - підсумовує Марія Максакова.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що потрібно розкуркулити проросійських олігархів і третього Майдану не буде.

Також Знай.ua писав про те, що Рейтерович розповів, хто і чому більше потрібен Китаю – США, ЄС чи росія.