Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Якби у Польщі були люди з правильним мисленням, вони би сьогодні з нами разом заробили набагато більше і на аграрії, і на транспортуванні, і всьому іншому, на багатьох цікавих галузях, у яких ми могли працювати і заробляти дуже багато грошей. Але, на жаль, те, що ми бачимо, це свинство (ред. – ситуація на кордоні)», - заявляє Георгій Біркадзе.

Принагідно він зазначає, що у грудні почнуться переговори про вступ України у ЄС, і Польща може й там почати висувати свої вимоги. Тим не менш, переконаний експерт, якщо Дуда буде розвивати цю тему, це буде йому тільки в мінус, тим паче, що ми знаємо позицію Туска.

На його думку, у грудні однозначно будуть гойдалки, буде трясти, і обов’язково Словаччина та Угорщина виступлять проти вступу України у ЄС. Принагідно експерт підкреслює, що не має нічого проти угорського чи словацького народу, тут йдеться саме про їхні правлячі партії.

«Я дійсно так вважаю, що ми сьогодні з ними (ред. – Польщею) конкуренти, і я вважаю, що нам потрібно разом було працювати, відпрацьовувати дуже цікаві галузі, це ВПК, це енергетика, це альтернативна енергетика, це газ, це газосховища. Дуже багато є напрямків, але, на жаль, вони вважають, що з потрібно нами економічно воювати. Це ж маячня просто», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максакова розповіла, чи будуть взагалі вибори президента в рф наступного року.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів про причини сьогоднішньої ситуації на кордоні з Польщею.