Про це Олесь Доній повідомив на своєму каналі.

Як зазначає ідеолог Олесь Доній, генерал Залужний вже підтвердив у своїй статті, що у російсько-українській війні почалася нова фаза – позиційна. А відтак, стверджує він, наша влада і суспільство повинні з’ясувати, як досягти перемоги у таких умовах, і запропонувати нові стратегії перемоги.

«Тому дві коаліції громадських організацій – Коаліція «За трансформацію України» і Коаліція «Україна переможе» - вийшли з ініціативою проведення серії круглих столів під загальною назвою «Шлях до Перемоги», - розповідає Олесь Доній.

За словами генерал-майора запасу Серія Кривоноса, в Україні є дуже потужні фірми, які готові і радо почали би купувати і привозити нашому війську озброєння, але їх просто сюди не запускають, тобто це вузьке коло визначає цінову політику.

«І потім, коли чехи, наприклад, хочуть продати нам снаряди за ціною 980 доларів за снаряд, приїжджають представники цих організацій і кажуть: «Ні, давайте по 3,5». І чехи такими очима дивляться на нас і кажуть: «А як так?», - пояснив Сергій Кривонос.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, 20 листопада у Києві пройшов перший круглий стіл з серії заходів «Шлях до Перемоги».

Також Знай.ua писав про те, що Хом'як розповів, як із людського стану набути божественну благодать, нірвану.