Про це вона розповіла у програмі «Різні люди» в інтерв'ю Валерію Савчуку.

«До того, у якій ситуації ми зараз усі з вами опинилися, підготуватися взагалі неможливо. Це надто великий фатум, який відчуваєш щоразу, коли звучить тривога, і тому рецепта я ніякого дати не можу», - заявляє Марія Максакова.

За її словами, у кожній окремій ситуації при кожному падінні рецепти змінюються. Якщо говорити про особистий досвід, розповідає гостя програми, то була річ, яка допомогла їй, якщо не розправити душу, а не крила, то принаймні наблизитися до цього відчуття.

З 2017 року, пояснює ексдепутатка, горе займало дуже багато простору всередині неї, а потім почалася повномасштабна війна і вона зрозуміла, що горя багато довкола, тому особисте горе померкло. За словами гості програми, це пробудило у ній сили.

«Людина росте і починає робити якісь речі, якими вона могла би сама пишатися, коли починає щось робити для інших. Щойно ви відчуваєте, що вам складно, у вас якийсь стрес, ви чогось починаєте боятися, треба подумати про когось, у кого щось може бути навіть гірше, ніж у вас. Спробуйте допомогти йому, спробуйте вникнути у ситуацію. Дивовижно просто, наскільки швидко, по-перше, ваша ситуація вам здасться не такою страшною, по-друге, із якою швидкістю напевно прийде рішення вашої ситуації», - пояснює Марія Максакова.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максакова розповіла, чи вербувала її російська розвідка.

Також Знай.ua писав про те, що Максакова розкрила таємницю особистого життя путіна.