Про це він розповів на своєму каналі.

«Чого хоче путін, навіщо ці біженці пруть до Фінляндії і яка мета в принципі ось цих атак незаконних мігрантів. Ну, по-перше, слід розуміти, що Європа витрачає пристойні кошти на утримання одного такого мігранта. По-друге, дедалі більше зростають такі ксенофобські антимігрантські настрої», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, такі настрої розколюють Європейський союз: хтось за те, щоб біженців приймали, хтось проти. Як зазначив Борис Тизенгаузен, далеко не всі біженці також хочуть асимілюватись, часто в інших країнах вони живуть громадами.

«Тобто як факт дестабілізації, подальшого розколу та додаткових витрат Європейського союзу, чудово ця історія працює», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Шейтельман розповів, як Орбан налаштовує угорців проти вступу України до ЄС.

Також Знай.ua повідомляв про конкуренцію чи провокацію: експерт розповів про причини сьогоднішньої ситуації на кордоні з Польщею.