Про це Олесь Доній повідомив на своєму каналі.

За словами полковника Михайла Щербини, сьогодні наше громадянському суспільство повинне об’єднатися і показати владі своє бачення, як далі мають розвиватися події, а також запропонувати можливі виходи із ситуації, коли війна перейшла у позиційну фазу.

«І правильно, нам треба постійно владу підштовхувати, тому що сьогодні змінити ми її не зможемо. Треба підштовхувати, щоб вона ухвалювала рішення, які можуть привести до її же збереження», - додає Михайло Щербина.

Як пояснює ідеолог Олесь Доній, під час проведення цих круглих столів експерти, представники громадських організацій, влади і волонтери будуть аналізувати ситуацію, оцінювати наявний стан речей і пропонувати сценарії та шляхи наближення перемоги України у війні.

«Адже перемога України – це мета для кожного порядного українця і кожної порядної українки. Шукатимемо і допомагатимемо здобути цю перемогу», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максакова розкрила таємницю особистого життя путіна.

Також Знай.ua писав про те, що 20 листопада у Києві пройшов перший круглий стіл з серії заходів «Шлях до Перемоги».