Про це він розповів на своєму каналі.

«Майдани створюють, готують, звичайно ж, несвідомо, безпосередньо представники влади, безпосередньо керівники, президенти, які йдуть у розріз з волею народу, у розріз з розумінням і баченням суспільства. Перший Майдан 2004 року відбувся саме тому, що певні сили намагалися змінити хід історії, підмінити результати виборів», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, саме через спробу поставити Януковича президентом, попри результати чесних виборів, українці влаштовували у 2004 році протести. Як зазначив Святослав Дубина, звісно ж, усіма заворушеннями в Україні завжди намагався скористатися путін.

«Але знову ж таки, причиною виходу людей на Майдан було саме те, що влада йшла в розріз із бажанням суспільства», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог пояснив, що може стати причиною чергового Майдану: «Вивести людей через мовне чи релігійне питання неможливо».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог розповів, як путін намагається дестабілізувати ситуацію всередині Європи: «Зростають ксенофобські настрої».