Про це він розповів на своєму каналі.

«Протиріччя в суспільстві можуть бути розгойдані з різних причин: мовне питання, релігійне питання, якісь протиріччя політичних поглядів. Останнє найнебезпечнішн, воно реально може розкачати протиріччя. Вивести на Майдан людей з мовного чи релігійного питання неможливо», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, протиріччя у суспільстві справді можуть призвести до масових протестів, як Майдан. Як зазначив Борис Тизенгаузен, такі протести, як Майдан — це вихід усвідомленого громадянського суспільства проти влади.

«Коли влада фальсифікувала вибори, коли влада в особі Януковича вирішила одноосібно розвернутися від євроінтеграційних процесів, обдуривши фактично суспільство. Тобто це вихід проти влади. Люди не вийдуть на Майдан битися за мову чи щось ще, вони це зроблять у соцмережах», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, потрібно розкуркулити проросійських олігархів і третього Майдану не буде: думка експерта.

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, чи розвивається економіка України під час війни: «Гарна новина в тому, що…».