Про це він розповів на каналі «Контекст».

«Холодний період року важко уявити без цитрусових, особливо без мандаринів. Але моя порада не поспішати купувати ці фрукти, на вас може чекати справжня небезпека, адже до України потрапила партія отруйних мандаринів. Про це повідомляється на сайті системи швидкого оповіщення для харчових продуктів і корму», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, ця партія цитрусових дуже небезпечна для здоров’я людей, адже в них вміст пестициду диметоату перевищено в 33 рази. Як зазначив Едуард Гльоза, окрім України, шкідливі єгипетські мандарини також дійшли і до Греції.

«Але в Греції отруйні мандарини в продаж не надійшли, їх не допустили до реалізації в магазинах, у супермаркетах і на ринку», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, чи розвивається економіка України у часи війни: «Гарна новина в тому, що…».

Також Знай.ua повідомляв, що Ельвіра Кириленко розповіла, чому ціни на автогаз почали стрімко підвищуватися: «Усьому виною лише одна проблема».