Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Ти ж чула це передбачення з Мексики, що в Україні станеться якесь Боже диво. Як ти вважаєш, чи дійсно у грудні станеться Боже диво і Україна зможе перемогти?

Я розклала на 8 грудня, але дивилася навіть не стільки для нас, а що там на рф 8 грудня. На рф там дійсно на 8 грудня якось підозріло випала Десятка мечів. Нагадую, що у людини, з якої стирчить 10 мечів, нічого доброго немає, але при питанні, чи якось це поліпшить загалом ситуацію і відіграється на нас, от не дуже.

Тобто, можливо, щось і станеться на рф цікаве, але воно, на жаль, скоріш за все, не буде мати того результату, який би нам хотілося для України.

Він (ред. - Густаво Паеза) же сказав, що ракети з росії полетять у росію. Можливо, росія захоче звинуватити Україну у якихось обстрілах і запустить ракети зі своєї території по своїй території, нібито це зробила Україна. Чи дійсно у них є таке у планах?

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Якийсь натяк на те, що в рф є план провокації, у якій вони хочуть звинуватити Україну, у мене випадає не вперше. У мене дійсно така історія вже випадає неодноразово. Вони собаки такі сутулі і дійсно щось там у них є, якийсь резервний план. Я не скажу, що у мене випало прямо «обстріляти свою територію на 8 грудня», але у мене знову випадає, що так, дійсно на рф може щось цікаве статися 8 грудня.

Єдине – я не розумію, що. Я розумію, що воно не зовсім схоже на те, що вони запустять ракети самі по собі. симоньян казала, що вони хочуть над сибірем вгамсити ядерку. Може, вони нарешті назначать на 8 грудня випробування і воно там зітре з лиця землі сибір. Нам, звісно, з того ні холодно, ні тепло, але просто приємно.

Як повідомляв Знай.ua, Подоба розповіла, чи можуть українці використовувати «Кобзар» як оберіг.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, чи підуть війська рф на кремль.