Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Офіційна заява посла США: жодної зброї не зафіксовано, яка перетинала кордон, що нам надали, а ми кудись продали. Також була офіційна заява, що ніякого неправильного витрачання грошей, які надійшли до України, не було. Навіщо ви слухаєте тих дебілів, які за кордоном? Маю на увазі наших сусідів», - зазначає Георгій Біркадзе.

За його словами, так, дійсно, США, ЄС і взагалі світ нам дуже допомагають у війні з росією, можемо їм відверто дякувати, але коли якісь закордонні експерти нам розповідають, як потрібно зробити контрнаступ без боєприпасів, хочеться послати їх лише до біса.

«Приїдьте сюди, їдьте на передок, і я побачу, якими ви там будете експертами, не вчіть, будь ласка, Залужного, як потрібно воювати, ви нам зброю дайте», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Як зазначає експерт, окрім шкідників ззовні, ми ще маємо шкідників усередині країни. Принагідно він нагадує про львів’янина, який розмовляв чистою українською мовою, але постачав найкрутіші машини у москву, а також про шиття курток для росіян на Закарпатті, потрібно також із цим розібратися.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що не треба вигадувати якийсь неймовірний 12-ий пакет санкцій, аби зупинити росію.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, що відбудеться у росії 8 грудня.