Про це він розповів на своєму каналі.

«Головне управління розвідки провело цікаву кібероперацію, і вони дістали великий обсяг закритих службових документів «Росавіації», яка відповідає за безпеку та фіксує різні надзвичайні випадки, які з літаками в росії трапляються», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, аналіз цих документів свідчить про те, що сфера цивільної авіації російської федерації в принципі перебуває на межі колапсу. Як зазначив Борис Тизенгаузен, за перші 9 місяців 2023 року задокументовано 150 випадків технічних несправностей літаків у росії.

«Ми всі пам'ятаємо всі ці посадки літаків у полі, відмови двигунів та купу інших проблем. За такий же період лише 2022 року таких випадків було 50», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Людмила Хомутовська розповіла, чи готовий кремль далі воювати і як налаштовані самі росіяни: «Там все серйозно».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог розповів, як путін намагається дестабілізувати ситуацію всередині Європи: «Зростають ксенофобські настрої».