Про це він розповів у програмі «Пульс тижня» з Олексієм Буряченком.

«Я вже читав у деяких ЗМІ що до цього блокування польськими фурами польських фермерів залучені політики, які мали відверто проросійські погляди. Чи не вважаєш ти, що це тільки одна частина пазлу, який проти нас інспірував кремль, що це тільки одна частина плану ФСБ, про який уже зазначав наш президент, під назвою «Майдан 3»? Тобто створення максимальної внутрішньої дестабілізації через як зовнішні, так і внутрішні чинники», - міркує Олексій Буряченко.

Як пояснює гість програми, оскільки це справжня геостратегічна для нас проблема, тут декілька пластів. За його словами, перший пласт – це наша подальша інтеграція і вступ до ЄС. На думку експерта, таких проблем там буде ще ціле море, і нам треба бути до них готовими, бо всіх їх треба буде вирішувати через діалог, дипломатію.

«Другий пласт проблеми – це дійсно та агентурна війна, яку проти нас веде рф, і веде вона її, зокрема, руками третіх країн. Наразі у Польщі уряд, який є після виборів, підбиває залишки, що він там ще може зробити собі на користь. Новий уряд до 10 грудня сформований не буде, і то йому ще треба місяць, щоб розібратися, що, де», - пояснює Антон Малеєв.

За словами експерта, це такий транзитний період, у нас теж таке бувало, що є гостра проблема, а вирішувати її нема кому, і ось зараз ми теж попали у турбулентність. Тому, констатує він, поки у Польщі не з’явиться новий уряд, який здатен буде вирішувати такі проблеми, ми проблему цю не вирішимо. На думку гостя програми, перевізники – це не єдина історія, їх буде ще багато, і щоразу будуть приходити до того, що перекривається дорога.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що зараз відбувається на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Маріїнському та Авдіївському напрямках.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких розповів, чи здатен Китай вирішувати глобальні проблеми на рівні США.