Про це вона розповіла на своєму каналі.

«В Україні призначатимуть пенсії за новими правилами, а вимоги до пенсії посиляться вже з 2024 року, тобто через трохи більше, ніж місяць. Якщо 2023 року для того, щоб вийти на пенсію у 60 років, потрібно було 30 років стажу, то наступного року посилять ці вимоги ще на 12 місяців», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, це означає, що вийти на пенсію у 60 років можна буде лише у тому випадку, якщо ваш стаж 31 рік. Як зазначила Ельвіра Кириленко, посилення вимог до пенсійного стажу підвищуватиметься ще наступні 4 роки.

«І в результаті українцям потрібно мати як мінімум 35 років стажу. Розробляти такі нововведення почали у Міністерстві соціальної політики та у Верховній Раді», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Ельвіра Кириленко розповіла, чому ціни на автогаз почали стрімко підвищуватися: «Усьому виною лише одна проблема».

Також Знай.ua повідомляв, що отруйні мандарини з Єгипту могли опинитися в супермаркетах: журналіст Едуард Глеза розповів, яка небезпека чекає на українців.