Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Про це вже було, ми пам’ятаємо, дуже багато дискусій. Можу сказати, що сьогодні дійсно ДТЕК хоче підняти ціни, але президент заперечує це. Поки йде війна, президент і Кабмін вважають, що цього робити не можна», - зазначає Георгій Біркадзе.

До того ж, додає він, це пропозиція від постачальника, у відповідь на що дали доручення НКРЕКП розібратися із цим, а саме там і затверджують ціни. Тобто, пояснює експерт, у ДТЕК запропонували якусь ціну, кажуть, що це буде збільшення на 50 копійок, але президент на це наклав мораторій, тому подивимось і побачим.

А щодо газу, зазначає він, питань узагалі нема, на газ є мораторій до кінця опалювального сезону. Тому, пояснює експерт, якщо ви бачите, що вам рахують не так, то це, ймовірно, облгази, які працюють на вашій території або на території громади, не уклали договір з «Нафтогазом».

«Дуже багато відбувається відкатів щодо цього, дуже багато схем, тому не слухайте нікого і вимагайте обов’язково своє. Так не може бути, у нас є дві ціни, які ми сьогодні знаємо», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Малеєв розповів, що стоїть за блокадою польських перевізників на кордоні – інтереси Польщі чи кремля.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто шкодить сьогодні Україні всередині держави і закордоном.