Про це він розповів у своєму блозі.

Як повідомляє газета The Washington Post, розповідає експерт, росіяни задумали збудувати разом із китайцями тунель у Крим під водою. Тобто, зазначає він, російські та китайські бізнесмени з урядовими зв'язками у жовтні таємно обговорювали план будівництва підводного тунелю, який поєднає росію з окупованим Кримом.

«Це все The Washington Post повідомив з посиланням на перехоплені електронні листи, надані виданню неназваними українськими офіційними особами. Тобто українська розвідка доповіла набагато точніше за ізраїльську, що, виявляється, росіяни задумали за допомогою китайців прокладати тунель», - додає Михайло Шейтельман.

За його словами, росії потрібна допомога Китаю, тому що самі росіяни не вміють прокладати тунелі, вони розуміються лише на вбивствах, насильстві, крадіжці дітей та мародерстві. До того ж, зазначає політтехнолог, експерти з міжнародних великих транспортних проєктів також кажуть, що будівництво під Керченською протокою технічно можливе, але, звісно, не росіянами, а ось Китай має необхідний досвід та обладнання.

«Тепер ми зможемо в ЦАХАЛу запозичити досвід того, що робити з терористами та вбивцями, які засіли в тунелях. У Газі ці тунелі заливають морською водою, щоб терористам там краще жилось. Знаходять вхід у тунель і шлангами заливають туди морську воду, щоби ще й купатися могли терористи з «Хамас». Я думаю, що й Україна не буде довго цяцькатися, коли звільнить Крим, а просто заллє цей тунель морською водою, щоб до росіян, які вирішили приїхати на відпочинок на курорти Криму, море одразу прийшло у гості», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вігірінський розповів, чи є українцями ті, хто не розмовляє українською.

Також Знай.ua писав, що Співак прокоментував результат виборів в Аргентині.