Про це він розповів на своєму каналі.

«Ні, це структура, яка йде до занепаду. Ви бачите, що Вірменія все ближче до остаточного виходу. Так чи інакше, мені здається, ця структура приречена. Максимум, що залишається – білорусь і то…», - зазначає Олександр Мусієнко.

Принагідно експерт нагадує, що у Польщі вийшли матеріали, книга, яка демонструє, що лукашенко тікати хотів, а не воювати проти України разом із путіним. Тому, переконаний він, навряд і сьогодні путіну вдасться щось витиснути не тільки з ОДКБ, а навіть з лукашенка.

«Це реально, тому що логічно. А куди ж він у першу точку міг виїхати? До сусідів найближчих, до поляків, ховатися у білоруської діаспори, каятись, просити пробачення, може, хтось би приютив», - пояснює Олександр Мусієнко.

За його словами, це реальні тенденції, адже ж путін дійсно хотів, щоби білоруська армія вступила у війну, щоб вона зайшла десь на Волинь, наприклад, і розтягнула наші війська, але лукашенко цього не зробив. А все тому, пояснює експерт, що він боявся, що його знесе власна армія, адже мотивації у білорусів воювати не було і немає, тим паче зараз.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що зараз відбувається на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Маріїнському та Авдіївському напрямках.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чим зараз займаються ЗСУ на лівобережжі Херсонщини.