Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Як вплинула дата народження нашої України, нової, незалежної України як держави? Адже ми і назву змінили, коли це сталося, ми були по-іншому названі.

Тут ніби і ми маємо величезне благочестя з минулого. Наша лагна у сузір’ї Стрільця, це управитель Юпітер, планета великого щастя, великого благополуччя, це гуру, це духовність, тут і творчість, тут і наукові праці, тобто багато наших українців прославились. Тут є і аспект слави через музику у карті України, те, що ми можемо мотивувати народ, те, що ми вміємо вдало пошуткувати, музика, танці, співи.

Також у карті видно, що передаються окультні, езотеричні глибинні знання. І це ще підтверджується тим, що ми народилися у повню, карта України включилася у 15-ий місячний день, це теж дає нам містичні глибокі здібності.

Символ наш основний – це сито, що означає відділяти правду від брехні. Теж війна це включила, на весь світ ми показали правду. У прапорі України є жовтий колір, а це ж якраз колір Юпітера, тобто певна удача у нас є, не все ми ще втратили.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

У нас така цікава задача вкладати у себе, мається на увазі, що не розпилятися на союзи, тому що союзів було достатньо вже у минулому. Ми птахи вільного польоту, для нас ідеальний союз там, де ми будемо головними, бо наші партнери можуть бути дивними, різко зникати. Тобто на партнерів у нас не буде хороша карма, треба більше розвивати себе як окрему державу.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, що відбудеться у росії 8 грудня.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, які українські області прокляли магією росіяни.