Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Майдан не можна організувати жодним чином, ти не виведеш так людей на вулицю. До того ж, треба розуміти, що якихось людей у мирний час ще можна вивести, але вони дуже швидко розійдуться, тому що люди виходять в крайні точки кипіння», - повідомив Сергій Гайдай.

За словами політтехнолога, навіть якщо вивести кілька сотень людей на протести, це все одно не можна назвати Майданом. Тому, як зазначив Сергій Гайдай, будь-які вкиди про те, що російські спецслужби начебто планують в Україні організувати черговий Майдан, треба брати під сумнів

«Росія може зробити антимайдан, але навіть у сучасній країні антимайдан неможливий. Самі ж громадяни, колишні майданівці його придушать», - заявив Сергій Гайдай.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, чому в державі починаються Майдани: «Готують, звичайно ж, несвідомо».

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, хто шкодить сьогодні Україні всередині держави і закордоном.