Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Буде спроба знайти якийсь компроміс, спроба знайти компромісну фігуру (ред. – на місце путіна після його смерті). І ось якщо ми говоримо про розвал росії, то так, він можливий, але не одразу. Тобто якщо ці групи не домовляються, тоді починається жорсткіша боротьба», - розповідає Ігор Тишкевич.

І ось тут, зазначає він, дуже цікаво, до речі, ми повертаємося до кейсу пригожина, тому що більшість великих компаній у 2022 році вирішили в тому чи іншому форматі спробувати пограти на темі ПВК, тобто створювати свої кампанії або фінансувати якісь загони, тобто це теж на випадок великої смути. У такому разі, стверджує експерт, велика увага приділяється регіонам, тому що регіони – економічна кормова база.

«І ось тут може статися дивовижне. Якщо в кремлі вежі не домовляються, вони звертаються до тих самих регіонів за підтримкою. І ось на цьому етапі є можливість для гри регіональних еліт», - зазначає Ігор Тишкевич.

Як пояснює гість програми, ці еліти певного моменту можуть подумати, навіщо їм віддавати свої гроші та ресурси до москви, щоб хтось там воював за владу, якщо вони можуть домовитися зі своїми сусідами. Тоді так, стверджує він, тоді можлива деконструкція росії, але тільки не по областях та національних республіках, а за досить великими утвореннями з населенням від 20 мільйонів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен розповів, у якому стані зараз перебуває російська авіація.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, як боровся за незалежність України.