Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Інтереси не громадян Польщі, а економічні інтереси польських перевізників, звісно, тут є. Але російський слід також може бути. Це вже питання до польських спецслужб. Якщо така інформація з'являється, вони мають її перевірити», - пояснює Володимир Фесенко.

За словами гостя програми, тут може бути і збіг, але в тому, що росія може використати економічні проблеми та протиріччя у своїх інтересах та проти України, немає сумнівів. Проте констатує експерт, якщо такі підозри з'являються, їх треба перевіряти.

«Ось ця складна ситуація, як раніше і зернова криза, це насправді проблема не лише для нас, це проблема для Європейського Союзу, бо порушуються правила Європейського Союзу. Питання: а чи працюють право та система?», - зазначає Володимир Фесенко.

Тобто, пояснює він, якщо таким чином, шляхом таких досить жорстких протестних дій, які виходять за рамки звичайних протестних дій, створюється проблема для України, то це проблема і для правил Європейського Союзу.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, як вирішити питання з російсько-китайським підводним тунелем у Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував ситуацію із розгоном на підвищення цін на електроенергію для населення на світло під час війни.