Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Що чекає ворога до кінця місяця в Авдіївці?

На жаль, ще там усе продовжується. Я не можу сказати, що там усе затихло, воно буде, десь більше, десь менше, десь вони атакують, десь вони сидять і чекають якесь підкріплення. Таке саме, як сьогодні, поки продовжується.

Бахмут. Така сама історія. Помірність, Страшний суд, тобто ще нічого, продовжуються військові дії. П’ятірка мечів – ця виграти бій, але не виграти війну. У наших те саме, та сама картинка, до кінця року нічого не міняється. Є підкріплення, є люди, є якісь рухи туди-сюди.

Паж – це невеличкий туз. В окупантів Паж мечів, у наших Паж кубків. Розумієте? Це перетягування канату, то трошки в їхню сторону, то трошки в нашу сторону. Але по Пажах це не масштабні досягнення.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Куп’янсько-Лиманський напрямок. Чи буде активізація ворога до Нового року? Чи планують вони ще якісь чергові штурми?

Вони штурмують, який неправильно вибраний напрямок, чи неправильно вибраний час, чи, можливо, це погодні умови якось будуть впливати. Трохи далі, не до Нового року, переломна стадія трохи далі по Смерті, перелом настане трохи пізніше.

Тут мені показує, що в окупантів є такий момент, якийсь частковий відхід, але не повністю. Вісім кубків – я йду, але я повертаюсь. Вони відходять і повертаються. А наші там активно тримають свої позиції.

Як повідомляв Знай.ua, Кобзар розповів, чому росія не здатна на революції.

Також Знай.ua писав про те, що Абайдільдінов розповів, у якому році розвалиться росія.