Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи зможемо ми наступного року вийти на якісь межі, повернути якісь свої території?

Я бачу так, що на якийсь час ситуація зависне так, як є, і військові дії просто намагатимуться зупинити. І тиснуть на переговори, що треба вести переговори, президент не хоче вести переговори, окей, на яких умовах він хоче це робити і з ким він їх хоче вести.

Скоріш за все відсуватиметься через те, що російська армія там окопуватиметься, і між Україною та росією буде широка зона відчуження, доповнена мінами та забита бетоном.

Це зможе якось змінитись?

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Тільки коли там розпочнуться внутрішні проблеми, а вони розпочнуться у 2026-2027 роках. Зупинити воєнні дії наступного року реально. Зупинити авіанальоти, особливо на прилеглій території до зони військових дій, реально. Так, будуть певні дипломатичні дії.

У них (ред. – у росії) щось станеться наприкінці року, я поки що не бачу, що. Але це те, що люди не очікують, що станеться з владою, бо колись путін помре до кінця, його більше не зможуть реанімувати.

Як повідомляв Знай.ua, Стелла розповіла, як розвиватимуться події у Бахмуті та Авдіївці.

Також Знай.ua писав про те, що Кобзар розповів, чому росія не здатна на революції.